Koch Chemie Jemná brusná pasta Fine Cut F6.01 250 ml

Kód: 716
1 hodnocení
Značka: KochChemie
457 Kč 377,69 Kč bez DPH
Skladem (1 ks)
Můžeme doručit do:
27.10.2020

Detailní informace

Detailní popis produktu

Jemná brusná pasta Koch Fine Cut F6.01 250 ml Jemná brusná pasta bez obsahu silikonového oleje Popis přípravku: Inteligentní leštící pasta pro strojové leštění nejnovější generace v jedinečné kvalitě s oxidem hlinitým. Inteligentní zrnitost zajistí velmi rychlé, bezezbytkové odstranění škrábanců vzniklých v mycích linkách a propůjčí laku trvalý hluboký lesk. Stopy po leštění se zrnitostí 2500 budou pomocí leštící pasty bez problémů odstraněny. Přípravek Fine Cut F6.01 je proto nejvhodnější pro perfektní leštění středně až silně zvětralých laků. Skvělé pro leštění laků odolných proti poškrábání. Okruh použití: Laky osobních automobilů, užitkových vozidel, motocyklů atd. Stupeň brusu 6 Stupeň lesku 7 Použití: Brusnou pastu naneste na leštící kotouč (Fine Cut – žluté označení nebo kotouč z beránka) a pohyby do kříže leštěte předem vyčištěný povrch při max. otáčkách 2 000 ot./min. Účinek leštění můžete ovlivnit tlakem, leštícím kotoučem a počtem otáček. Na začátku leštícího procesu doporučujeme použít vyššího tlaku při nižších otáčkách. V dalším kroku snižte tlak a pomocí zvýšených otáček povrch vyleštěte do vysokého lesku. Poslední zbytky leštěnky můžete jednoduše odstranit pomocí naší profesionální utěrky z mikrovlákna. Případně vzniklé šmouhy nebo stopy po leštěnce odstraňte pomocí antihologramové leštěnky s vysokým leskem Micro Cut M3.02. POZOR: Před použitím protřepejte. Před použitím zkontrolujte vhodnost a snášenlivost. Nepoužívejte na horké povrchy. Chraňte před mrazem a nadměrným teplem. Na vyžádání je k dispozici bezpečnostní list. Bezpečnostní opatření: Tyto produktové informace slouží pouze jako nezávazné. Není z nich možné vyvozovat ručení z naší strany. Prověřte prosím, zda se daný produkt hodí na dané použití. Pro konzultace jsme vám k dispozici.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Nevyplňujte toto pole: